Zapri

Iskalnik

Novice

Arhiv novic

Hidranti so namenjeni zagotavljanju požarne varnosti, ne polnjenju bazena

16. Julij 2018

Uporabnike opozarjamo, da so hidranti v javnem vodovodnem omrežju namenjeni zagotavljanju požarne varnosti, zato morajo biti vedno dostopni in v brezhibnem stanju.

Motena oskrba s pitno vodo

16. Julij 2018

Uporabnike pitne vode na območju ulice Pot za Bistrico v Domžalah obveščamo, da bo v torek, 17. 7. 2018, od 11. do predvidoma 15. ure, motena oskrba s pitno vodo zaradi nujnih vzdrževalnih del.

Prosimo za razumevanje.

Obvestilo o preventivnem prekuhavanju pitne vode

13. Julij 2018

Navodila o prekuhavanju pitne vode (Nacionalni inštitut za javno zdravje)

Naselja, ki jih zajema vodovodni sistem Ples:

Tudi na pikniku poskrbimo za ločeno zbiranje odpadkov

29. Junij 2018

Da odpadki ne smejo končati v naravi, se verjetno zaveda prav vsak izmed nas. Le malo dodatnega truda pa je potrebno, da tudi na pikniku odpadke zbiramo ločeno in jih nato odložimo v za to namenjene zabojnike.

Grini prejel nagrado za najboljšo digitalno akcijo za otroke v Sloveniji

29. Junij 2018

Z veseljem in ponosom obveščamo, da smo z našo maskoto, vesoljčkom Grinijem, poleg dosedanjih izjemnih odzivov in sprejemanja s strani otrok, njihovih vzgojiteljev/učiteljev in seveda tudi staršev, dosegli nov uspeh.

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja

27. Junij 2018

Redno in investicijsko vzdrževanje vodovodnega in kanalizacijskega omrežja je ključnega pomena za varno oskrbo s pitno vodo in ustrezno urejeno odvajanje komunalne odpadne vode.

Kaj boste pa vi danes naredili za okolje?

5. Junij 2018

5. junija obeležujemo Svetovni dan okolja. Primeren trenutek, da premislimo o naših navadah, ki tako ali drugače obremenjujejo naše okolje.

Kaj je letošnjo pomlad počel Grini?

1. Junij 2018

Letošnjo pomlad se je naš super junak Grini soočil s težavnim Smetolovajem, ki včasih malo ponagaja in razmetava naokoli smeti. Oblikovali smo namreč poučno družabno igro, ki so prejeli vsi učenci 2. in 3.

Obvestilo o vzdrževalnih delih v Centru za ravnanje z odpadki v Dobu

16. Maj 2018

Uporabnike obveščamo, da bo zaradi nujnih vzdrževalnih del Center za ravnanje z odpadki Dob od ponedeljka, 21. 5., do vključno sobote, 26. 5. 2018, zaprt za uporabnike komunalnih storitev. Predaja odpadkov v tem času ne bo mogoča.

Obvestilo o uradnih urah

26. April 2018

Uporabnike obveščamo, da v ponedeljek, 30. 4. 2018, na sedežu podjetja ni uradnih ur. Za nujne informacije smo kot običajno dosegljivi na 01 729 54 30.

Strani

Oblikovanje in izvedba: ENKI