Iskalnik

Novice

Arhiv novic

Motena oskrba s pitno vodo

27. Julij 2021

Torek, 27. 7. 2021

Kam z e-odpadki?

22. Julij 2021

E-odpadki so odslužene naprave in aparati, ki za delovanje potrebujejo priključitev na električno omrežje ali pa jih napajajo baterije ali akumulatorji.

Preventivna dezinfekcija pitne vode na vodovodnih sistemih Domžale-Mengeš-Trzin in Kolovec

1. Julij 2021

V vročih poletnih dneh se temperatura vode zaradi visokih zunanjih temperatur in manjše porabe vode zaradi dopustov v javnem vodovodu dvigne, in sicer predvsem v stranskih vejah vodovodnega sistema.

Center za ravnanje z odpadki Dob

29. Junij 2021

Kaj lahko uporabniki v Centru za ravnanje z odpadki oddate brez doplačila?

Obvestilo o omejitvi uporabe pitne vode na območju občine Moravče

24. Junij 2021

Vodooskrbni sistem občine Moravče je občutljiv na sušne razmere in v tem obdobju ne omogoča povečane porabe vode, ki jo na primer povzroča pogostejše zalivanje vrta, polnjenje bazenov in pranje avtomobilov.

Pitniki ponovno vabijo na požirek sveže pitne vode

23. Junij 2021

V pitnike priteka voda iz javnega vodovodnega sistema, zato je uživanje te vode ravno tako varno, kot uživanje vode iz pipe doma.

Obnove vodovodnega in kanalizacijskega omrežja - zapore cest

15. Junij 2021

V ponedeljek, 21. 6. 2021, se pričnejo investicijsko-vzdrževalna dela na vodovodu in kanalizaciji na območju Zadržniške ulice od hišne številke 1 do hišne številke 9 v Mengšu.

Polnjenje bazenov

27. Maj 2021

Brez soglasja upravljavca vodovodnega omrežja se sme voda iz hidranta uporabiti zgolj za gašenje požarov in odpravljanje posledic elementarnih nesreč.

Grini svoje mlade pomočnike razveselil z Grinijevim zabavnikom

19. Maj 2021

Grini tokrat zaradi slabe epidemiološke situacije učencev žal ni mogel obiskati v šolah, je pa zanje pripravil Grinijev zabavnik – revijo, polno zabavnih nalog na teme ločevanja odpadkov, recikliranja, pitne vode in varovanja okolja na splošno.

Imate več odpadkov, kot jih lahko odložite v zabojnike?

14. Maj 2021

V zadnjem času ste zagotovo tudi vi opazili odpadke tam, kjer jih ne bi smelo biti. V Javnem komunalnem podjetju Prodnik v zadnjih mesecih opažamo ekstremno povečano količino odpadkov, tudi nepravilno odloženih odpadkov.

Strani

Oblikovanje in izvedba: ENKI