Iskalnik

Pitniki so ponovno odprti

Pitniki so ponovno odprti

Pitniki, ki med opravki po mestu in preživljanjem prostega časa v naravi nudijo osvežitev s svežo in zdravo pitno vodo, so ponovno odprti.

V spomladanskih dneh nas vse lepši in daljši dnevi vabijo na preživljanje prostega časa v naravi. Tople temperature omogočajo, da so pitniki ponovno na voljo za odžejanje s svežo pitno vodo.

Pitnike v zimskem obdobju namreč zapremo zaradi nizkih temperatur oziroma zmrzali, da ne pride do pokanja in poškodb cevi. Čeprav bi si želeli pitnike odpreti čim prej, je treba počakati, da so temperature stalno nad 0 stopinj celzija. Če so temperature samo nekaj ur pod lediščem, lahko pride do zmrzevanja vode v ceveh in poškodbe napeljavi, kar bi povzročilo škodo na pitniku. 

Pitniki žal včasih postanejo tarča objestnežev, poleg tega pa so izpostavljeni različnim vremenskim razmeram, zato se kljub rednemu vzdrževanju in čiščenju lahko zgodi, da bo pitnik poškodovan ali umazan. V takšnem primeru bomo veseli vašega obvestila, da bomo lahko čim hitreje poskrbeli za čistočo in tehnično brezhibnost pitnika.

 

Oblikovanje in izvedba: ENKI